edzia83
Fanka BB :)
Pawełek ma kuznkę w przedszkolu, tyle że w starszej grupie. zawsze o 13-tej łączą wszystkie grupy (to małe przedszkole) i dzieci bawiły się razem. Pawełek tę kuzynkę zna bardzo dobrze, bo głównie z nią się bawi przynajmniej 2 razy w tygodniu. A tam, z tego co mała opowiadała nawet jakby jej nie poznawał
przy łączeniu grup. ona podchodziła i zagadywała a on zachowywał się jakby jej nie znał. trzymał się Pani i tyle
. nie wiem czemu, ale raz nawet jak po niego przyszłam to dzieci bawiłay się w "stary niedźwiedź mocno śpi", wszystkie w kółeczku. wchodzę, dzieci wszystkie w tym kółku więc wzrokiem szukam mojego... nie widzę, więc mrugam do przedszkolanki by mi go pokazała, a ten?... siedział w kąciku na krzesełku i patrzył
:-
zawstydzona/y:.
przy łączeniu grup. ona podchodziła i zagadywała a on zachowywał się jakby jej nie znał. trzymał się Pani i tyle
. nie wiem czemu, ale raz nawet jak po niego przyszłam to dzieci bawiłay się w "stary niedźwiedź mocno śpi", wszystkie w kółeczku. wchodzę, dzieci wszystkie w tym kółku więc wzrokiem szukam mojego... nie widzę, więc mrugam do przedszkolanki by mi go pokazała, a ten?... siedział w kąciku na krzesełku i patrzył
:-
. staram się go często podrzycać szwagierce, ma dwoje dzieciaków, Pawełek bardzo ich lubi. tam przebywa chętnie, nawet nocowanie nie sprawia problemu! ale zna ich dobrze więc pewnie dlatego. Pawełek raczej jest nieśmiałym dzieckiem (ma to niestety po mnie
) i ciężko mu się zaprzyjaźnić, tym bardziej pewnie że nie mówi. Ale jak już zna kogoś to psoci jak każde inne dziecko. U dziadków też chętnie zostaje. ogólnie to lubi różne zabawy, jak ma do wyboru bajkę w tv lub zabawę z kuzynką to zawsze zabawę wybiera.