edzia83
Fanka BB :)
witam ,to znowu ja.wczoraj bylismy na wizycie u psychologa(pani psycholog bardzo mila)bedziemy chodzic do niej co 2 tygodnie i rownoczesnie do logopedy.stwierdzila ze maly nie mowi troche z naszej winy bo za niego robimy prawie wszystko i jestesmy na jego zawolanie tzn.on sie nie stara bo po co skoro mama go rozumie bez slow?!a wieczorem bylismy na badaniu EEG przez sen zostalo nam tylko ABR przez sen no i wizyta u neurologa wtedy dowiemy sie czy cos malemu dolega?.a za 2 tygodnie Dawid idzie do przedszkola.pozdrawiam.trzymajcie kciuki.
oczywiście życzę powodzenia!!! dajci znać co i jak... ja też napiszę.
jutro jedziemy na badanie ABR i DP przez sen.jestem ciekawa jak maly to zniesie bo bedziemy musieli mu podac doodbytniczo lek po ktorym zasnie,pewnie caly dzien przespi albo bedzie obojetny.no trudno jak trzeba to trzeba!mam prośbę edzia83 daj namiary na nk bedzie nam swobodniej rozmawiac
jesli chcesz oczywiscie.
spróbujemy ale wątpię... ech... tego się właśnie obawiałam:-(.
. dzisiaj dzwonili z tego ośrodka ze mamy we wtorek pierwsze zajęcia. Pawełek będzie miał zajęcia z psychologiem, logopedą i neurologiem. niestety nie dowiedziałam się niczego więcej, nawet ile to potrwa! dzwoniła pani z recepcji tak ze nawet nie wie czy coś stwierdzili... musze dopytac we wtorek co w takim razie jest na rzeczy i jakie rokowania. przyznam ze się martwię i czuję się winna:-(. pewnie mu za mało uwagi poswięcałam... nie myslcie ze sie uzalam, czy coś! poprostu jestem realistką. proszę Boga tylko żeby ta terapia wszystko mu wyrównała i żeby już było ok...