Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam robione usg ale wszystko ok a ze skoki tsh miałam to dostalam najnizsza dawke eutyroxuDziewczyny a robili wam też USG tarczycy? czy dostałyście leki tylko na podstawie wyników tsh ?
A ten visanne to co to za lek? Mi tsh się ładnie unormowalo i miesiąc temu miałam 1,3 i mam nadzieję ze spadnie jeszcze bo za miesiąc staranka A zawsze w ciąży mi rośnie tsh błyskawicznie. A jeszcze encorton mam brać a coś dziewczyny pisały ze im tej na encortonie też wxroslo[emoji53]trochę się boję ale cóż może tym razem się wreszcie uda[emoji5]Ja wczoraj skończyłam branie Visanne . Mam nadzieję ze teraz będę miała ładny wynik tsh i przy dawce 112 uda mi się troszke schudnąć. Moja endo nie była w 100% pewna czy ten lek miał wpływ na tsh. W listopadzie mialam 1,8 a w styczniu po 3 tabl Visanne 3.4 w lutym już ponad normę bo 4.5 Teraz liczę ze będzie ok
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ciekawe jak u mnie będzieJa zaszłam w ciążę bez problemu, chociaż wyszło na początku ze mam niedoczynność tarczycy. Tsh wynosiło 4,680. Całą ciążę brałam euthyrox 50, po ciąży tsh miałam już w normie dlatego przestałam zażywac tabletki. Ogólnie robię co miesiąc/dwa tsh i cały czas w normie, ft4 i anty TPO również, ale objawy tarczycowe mam cały czas, sucha skóra, włosy mi strasznie lecą :/. Byłam nawet ostatnio na usg tarczycy i wyszło ze mam wole guzowate na obu płatach i powiedział jeszcze że zapalenie tarczycy i że narazie nic z tym nie robic, dlatego w marcu ide na usg do innego lekarza i zobaczymy .
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom