Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moskitiera jest, tyle że w starszych modelach była montowana w wózku, a aktualnie tak jak folia przeciwdeszczowa jest oddzielnie. Plusem jest, że po zamocowaniu dobrze przylega do wózkaa można dokupić moskitierę czy wogóle się nie da zamontować?
To tak jak mnie junama urzeklOglądałam i szczerze powiem, że jestem nim zauroczona. Tym bardziej, że syn przyjdzie na świat W okresie letnim czerwiec-lipiec, wózek jest przewiewny. Za to w zimowym będzie pewnie korzystał ze spacerówki, która jest obszerna i zmieści się ze śpiworem. Nie pomyślałam o tym zakrytym koszu nawetza to wózek przemówił do mnie lekkością i przestronnczością, wydał mi się większy od junamy, ale może to pozory. Jakoś tak pozytywnie się do niego nastawiam i w tym przedziale cenowym wydał się najlepszym wyborem
Mnie też mega odpowiadaOglądałam i szczerze powiem, że jestem nim zauroczona. Tym bardziej, że syn przyjdzie na świat W okresie letnim czerwiec-lipiec, wózek jest przewiewny. Za to w zimowym będzie pewnie korzystał ze spacerówki, która jest obszerna i zmieści się ze śpiworem. Nie pomyślałam o tym zakrytym koszu nawetza to wózek przemówił do mnie lekkością i przestronnczością, wydał mi się większy od junamy, ale może to pozory. Jakoś tak pozytywnie się do niego nastawiam i w tym przedziale cenowym wydał się najlepszym wyborem
Wszystkie gondole tutis mają tą super wentylację, a ja generalnie tez bylam zdecydowana na areo, ale w sklepie tylko I wyłącznie pod kątem wizualnym spodobał mi się uno, ale przyznam że do tej pory nie mogę się zdecydować. Z uno podoba mi się kolor menta, a z areo grey (108). Co do kół to chwalą się super technologia ale w praktyce to chyba same się dopiero przekonamy jak jestJa uno nie wiedziałam fizycznie, ale ogladajac w necie juz nastawilam się na Aero. Trochę że względu na wentylację, bo różnić poza gamą kolorystyczną chyba nie ma za dużo. Nie wiem jak z amortyzacja...