Pyśķa-malutka
Początkująca w BB
Hej, jak się czujecie? Mam nadzieję, że z dzidzia wszystko ok![]()
Synek po porodzie był ponad miesiąc w szpitalu. Bo ciągle było coś

Nie martw się

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, jak się czujecie? Mam nadzieję, że z dzidzia wszystko ok![]()
A czy mimo leków nawet miałaś skurcze?
Ja już miałam taką noc, że mnie obudziły. I przedwczoraj ta jeszcze trochę też bym na szpital jechała bo dosyć, że bolesne to długo nie przechodziły nawet po nospie, ale w koncu przeszło. Oby jeszcze wytrzymać te 3.5 tygodniaCześć, widzę, że nie jestem sama z tym problemem. Szczerze, to wczoraj już wieczorem byłam fizycznie wykończona. W nocy te skurcze mnie nie budzą, więc spoko. Ale wczoraj w dzień mój brzuch wariowal, twardnienia co 10-20 minut. :/ :/ Fakt, nie były regularne. Już nawet nie liczyłam tych podczas wstawania![]()
U mnie one nie przechodzą, są cały dzień, tylko czas między nimi różny.Ja już miałam taką noc, że mnie obudziły. I przedwczoraj ta jeszcze trochę też bym na szpital jechała bo dosyć, że bolesne to długo nie przechodziły nawet po nospie, ale w koncu przeszło. Oby jeszcze wytrzymać te 3.5 tygodnia
Ale to cały dzień Cię brzuch boli? Czy brzuch się spina i puszcza? Bo u mnie te bolesne to najwięcej są rano brzuch boli dość mocno jak bym miała okres dostac. A w ciągu dnia już potem to mi się spina ale nie tak boleśnie raczej nieprzyjemnie z takim rozpieraniem w biodrachU mnie one nie przechodzą, są cały dzień, tylko czas między nimi różny.
Brzuch mnie pobolewa czasem, ale rzadko i głównie rano. A spinania/twardnienia mam cały dzień.Ale to cały dzień Cię brzuch boli? Czy brzuch się spina i puszcza? Bo u mnie te bolesne to najwięcej są rano brzuch boli dość mocno jak bym miała okres dostac. A w ciągu dnia już potem to mi się spina ale nie tak boleśnie raczej nieprzyjemnie z takim rozpieraniem w biodrach
No to ja też mam w dzień identycznie tylko rano to już teraz to mam codziennie prawie taki konkretny mocny ból jak na miesiączkę, boli w brzuchu, w krzyżu i prze na stolec i te mnie najbardziej przerazajaBrzuch mnie pobolewa czasem, ale rzadko i głównie rano. A spinania/twardnienia mam cały dzień.ale są one głównie bezbolesne. Tak jak piszesz, takie rozpieranie albo naciąganie brzucha .
@kinga30 , a co mówił lekarz? Jak Twoja szyjka?No to ja też mam w dzień identycznie tylko rano to już teraz to mam codziennie prawie taki konkretny mocny ból jak na miesiączkę, boli w brzuchu, w krzyżu i prze na stolec i te mnie najbardziej przerazaja