Magda_lena24
Zaangażowana w BB
Witam. Czy to normalne zeby córka miała takie niteczki na twarzy mając dopiero 6 miesięcy ??? Dwoch lekarzy mowi że to nic takiego...ale one sie powiększaja. .
można czyms smarować ? Tak jest na obu policzkach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mojej córce zaczęły sie pojawiać w 5 miesiecu i nie wiem dlaczegoMój synek miał identyczne. Takie wrażliwe naczynka. Tylko że jemu to się pojawiło już koło 3-4 miesiąca. Od jakiś 2-3 miesięcy już tego nie ma (wyskakują mu tylko przy drobnych uczuleniach). Syn właśnie skoczył 13 miesięcy. W sumie nawet o to nie pytałam pediatry po uznałam że po prostu ma wrażliwą skórę (zresztą gdyby to było coś niepokojącego to myślę że pediatra by coś powiedział podczas szczepien).
No mam nadzieję, bo teraz jej to nie przeszkadza ale kiedyś może ....a stosowala Pani jakis krem na to?U nas się to nasilało też przy wysypkach (co prawda syn miał je bardzo sporadycznie) a mówiłaś że Twoja córka jest alergikiem więc może też dlatego. U nas się nasilało nie przez słońce a przez wysoką temperaturę (wystarczyło że weszłam z synem do dziadków którzy mocno grzałki w piecu). No i jak mały się złościł to też mu się robiłyAle jeśli to jest tylko kwestia wrażliwej skóry to do paru miesięcy powinno samo przejść.