reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

A mnie brakuje juz tylko 1 kg do 100kg.:wściekła/y:!stopy mam tak spuchnięte że nie wchodzę w żadne klapki normalnie balony ,kostek brak.Wyglądam jak Fiona Ogr!!!!:szok::baffled:

reklama
To ja już nie powinnam się przyznawac ile ważę bo boję się za na porodówce będą się na mnie darły ze taka chuda jestem:-( ale co ja poradze ze z rodziny "patyczaków" pochodzę:-). 31 tydzień 12 kg na plusie waga obecna 54,5 kg ale pewnie jeszcze 5-6 przytyje:-p
Syla, to ja 31 tydzień i mam 5kg na plusie. Znajoma niby dla żartu tylko nie uszczypliwie powiedziała że wyglądam jak dziecko z afryki - chuda i brzuch taki napuchnięty od braku białka. :angry: Ale cieszę się że dużo nie przytyłam. Łatwiej wrócę do formy, a przecież synek ma prawidłowe wymiary, wagę i ja wyniki mam dobre.
Niby czemu mają na ciebie krzyczeć skoro dziecko zdrowe? Taka uroda niektórych kobiet. :tak: Ja też pewnie max z 5kg przytyje i w sumie będzie 10-11kg

Alex..no dokładnie..urodzisz i brzuszek po miesiącu wklęsły będziesz mieć:-D:-D
taka uroda...:tak::tak::tak::tak:

mnie na szczęście raczej nie puchną stopy..no może ciut jak się zmęczę

jagooodka 7 kg to nie dużo a o ile dobrze pamiętam to martwiłas sie waga zeby za dużo nie przytyć
ja mam dzisiaj dokładnie 29 tydzien i 2 dni a na plusie 8 i 105 cm w pasie jak dla mnie super
dobrze sie czuje w tej ciąży, nie jak taka bańka jak z pierwszym synem:angry:
a tak wogóle w ciązy to mogłabym być zawsze to jest taki fajny stan super sie czuje

Ostatnia edycja:
kizi to pozazdroscic samopoczucia ;-):tak:
ja tez nie mam na co narzekac chociaz na plucie mam juz 13kg 30 tc, to nie wiem gdzie mam te kilogram bo nie czuje sie jakas utyta:sorry2:

zofcia no bo nie jesteś utyta! Ślicznie wyglądasz!
kizi racja... tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia :-D chociaż przyznam, że też nie narzekam... :tak: a o przyrost wagi się martwiłam, bo startowałam z nadwagą :zawstydzona/y:
eli do końca bliżej niż dalej :tak: 18 to nie 30, mam koleżankę, która przy wzroście 1,60m przytyła 33kg. I powiem Ci, ze mimo tego bardzo szybko wróciła do formy. Więc Twoje kg to pikuś!:-D

reklama
pocieszam się tym, że i tak jak na moją tendencję do tycia.. 18 kg w 8 miesiącu to bajka... moja mama zakładała, że mogę dobić do 30... a raczej 12 kg w kilka tygodni graniczyłoby z cudem...

Do góry