reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
u mnie 34 tydzień waga 66.4 czyli +ok. 10-11 kg, z czego malutka w zeszłym tygodniu ważyła troszku ponad 2kg :)))jestem zadowolona wszystko w miarę pod kontrolą:))
obwód brzuszka 94 i ufff...ani jednego rozstępku:))póki co:)hehe

U mnie 33t2d +5.5 kg, obwód brzuszka 94 cm. M mnie ostatnio pocieszył-oglądam się ze wszystkich stron, szukam rozstępów i mówię do niego, że chyba w udach nie przybrałam, bo po spodniach nie czuję, żeby były węższe, a on na to-i w udach i w tyłku jesteś szersza:baffled: A podobno zakochani faceci nie dostrzegają takich rzeczy:baffled:

tak a-niutek mój też mi mówi ze coraz wieksza sie robie. ale ze mam sie nie przejmowac bo on mi załatwi płyte z ćwiczeniami to szybko schude po porodzie..:wściekła/y: nie ma jak męskie wsparcie. i ja sie pytam gdzie te obiecanki gdy mówił, że nawet z rozstępami i cellulitem i bez makijażu będę mu się podobać..:dry:

U mnie 33t2d +5.5 kg, obwód brzuszka 94 cm. M mnie ostatnio pocieszył-oglądam się ze wszystkich stron, szukam rozstępów i mówię do niego, że chyba w udach nie przybrałam, bo po spodniach nie czuję, żeby były węższe, a on na to-i w udach i w tyłku jesteś szersza:baffled: A podobno zakochani faceci nie dostrzegają takich rzeczy:baffled:

tak ..własnie... jak moj ostatnio skomentowal piersi to nie wiedzialam gdzie sie schować...:dry::baffled:

u nas waga poki co bez zmian 64 kg, a w pasie 99 na wys.pepka

reklama
Do góry