reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Ja 2 tygodnie temu miałam 12 kg na "+". Jutro idę do gina to zweryfikuję swoją wagę. Muszę jeszcze przed porodem zjeść kilka moich ulubionych dań, które przy karmieniu będą wykluczone i zaczynam już ścisłą dietę, choć mówią że w 9 miesiącu już się nie tyje... ale znając moje możliwości to ja będę potrafiła przytyć jak nie zacznę kontrolować tego co w siebie wpycham:-D:-D:-D

reklama
ja wczoraj kupiłam sobie princesse i snickersa....dziś też planuję zjeść coś słodkiego i dobrego, poza tym ... jakieś niezdrowe frytki czy hamburgery...no muszę je zjeść już teraz bo odrazu po urodzeniu chcę iść na ścisłą dietę...:)

ja wczoraj kupiłam sobie princesse i snickersa....dziś też planuję zjeść coś słodkiego i dobrego, poza tym ... jakieś niezdrowe frytki czy hamburgery...no muszę je zjeść już teraz bo odrazu po urodzeniu chcę iść na ścisłą dietę...:)
Anneczko- chyba nie chodzi Ci o dietę odchudzającą :confused: Jeśli będziesz karmiła piersią to sam pediatra zakaz odchudzania wprowadzi. Lepiej po prostu stawiać na racjonalne odżywianie :-)

iwona85cz, jot79 nie martwmy sie, ja już też 18 na plusie, choć to już 37tydz i teraz nie przybywa tak dużo, wczoraj mi kolezanka (tak na marginesie 50letnia) powiedziała, ze nie wygladam żebym tyle przytyła, ewidentnie poszło w wielki brzuch, wiec się pocieszam, no i napewno teraz mniej przybyło przez 2 tyg, jak mnie łapie głód staram sie troszkę "zapić woda" i np. zjeśc ogórka zamiast bułkę czy owoca

a zgubić zgubimy, a jak nie, to nic złego sie nie stanie, pomyśl sobie ile kobiet po porodzie chudnie, ze wyglada jak szkapy i chciałby choć z 5 kilo przytyć:)

oczywiście że nie o taką dietę mi chodzi :) na czas karmienia jak najbardziej zdrowe odżywianie - to co będzie potrzebne dla małej to będę jadła ;) a jak już skończę karmić to dietetyczka mnie czeka...bo do normalnego stanu się chcę doprowadzić;)

reklama
Oj Jagoooodka! Nawet nie mów o cellulicie. U mnie jest masakryczny. A na dodatek rozstępy jakieś na brzuchu. O dziwo w pierwszej ciąży na brzuchu nie miałam w ogóle rozxstępów a brzuszysko miałam na serio gigantyczne!

Do góry