kaluska
Fanka BB :)
34tydzień- 12kg na plus
w pierwszej ciąży przytyłam 8kg teraz już wiadomo, że będzie dużo więcej
w pierwszej ciąży przytyłam 8kg teraz już wiadomo, że będzie dużo więcej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skończony 35 tydzień 12,3 kg na plusietradycyjnie jak co sobote podaje wymiary:
skończony 34 tydzień 11,6 kg na plusie
w pasie 108cm
Ja pobiłam was chyba wszystkie mam już 20 kg na +Na szczęście nie boli mnie kręgosłup zawsze myślałam że przy takiej wadze siadają plecy ale nie jest ok.Polowa tej wagi to woda zatrzymana w organizmie mam ciało jak gąbka ,ale wszystkie badania ok gin powiedział że to taki mój urok i po porodzie wszystko minie.Mam nadzieje!
=
To Ty wazylas 43 kg ???37 tydzień 14,6 na plusiewaga 57 kg i co dziwne od dobrych 3 tygodnie nie przytyłam ani grama za to moje dziecko nadrabia
pewnie juz za duzo nie przytyje, ale tym się nie martwie bo nikt i tak mi nie wierzy ze tyle przytyłam bo twierdzą ze tego nie widac.... a brzuch to niby co?![]()
To Ty wazylas 43 kg ???![]()