reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
Ja nareszcie mogę pochwalić się waga spadkowa, nie mogłam się doczekać tego momentu. Ogólnie to nie spadło mi dużo, ale zawsze coś.
W dniu porodu moja waga to 75kg (19+) w sobotę, 2 dni po porodzie 68kg(12+) wiec spadło mi tylko 7kg. Dziś jest już 66kg(10+), czyli 2 kg w 2 dni:-) mam nadzieje, ze taki szybki spadek się utrzyma do momentu aż wrócę do swojej wagi:tak:

No to i ja sie pochwale ze waze 1kg mniej niz przed ciaza :-) spodnie spadaja mi z tylka wiec musze zaopatrzyc sie w nowe, ogolnie czuje sie ok, duza bieganina po porodzie: praca, urzedy, odwiedziny wiecznie w biegu...no i maly wisi na cycku non toper, w sumie niby waze 1 kg mniej ale waga sie rozlozyla tak ze nogi i wsio jakby schudlo a zostalo sadelko na dole brzucha :-)

a ja niestety dalej rosnę waga przed ciążą 49 kg a teraz 64,5 czyli 15,5 (+):szok: i jeszcze ok 3 tyg przede mną :-(

reklama
Do góry