reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

ćwiczycie coś laseczki?
Ja przez tą cesarkę szaleję ze złości, ze nie mogę ćwiczyć - aczkolwiek doktor powiedział, ze po 4 tygodniach mogę zacząć coś tam robić...odliczam tylko az minie połóg i chyba wystartuję z jakimiś małymi ćwiczeniami...
czy kitoś się orientuje - czy teraz 2 tygodnie po pordzie, mogę poćwiczyć nóżki, pupcie?/ewentualnie na piersi?/nogi?

reklama
Ja jeszcze nie jestem rozpakowana więc ciągle przybieram:-) Dzisiaj byłam u gina i okazało się, że przez 2 tyg przybył mi kilogram, więc na razie mam +8 kg. Ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem ile jeszcze przybiorę, bo całą ciążę waga nie szalała a pod koniec strasznie szybko rośnie. A miało być na odwrót i pod koniec stanąć:-(

Ja jeszcze nie jestem rozpakowana więc ciągle przybieram:-) Dzisiaj byłam u gina i okazało się, że przez 2 tyg przybył mi kilogram, więc na razie mam +8 kg. Ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem ile jeszcze przybiorę, bo całą ciążę waga nie szalała a pod koniec strasznie szybko rośnie. A miało być na odwrót i pod koniec stanąć:-(
8 kilo ??? - a-niutek daj spoookuj, toż to prawie nic :-) u Ciebie kilo w tę czy kilo w tę zupełnie nie ma różnicy.

No wiem, że świruję, to pewnie dlatego, że całe życie się musiałam odchudzać i cały czas mam takie odchyły żeby za bardzo nie przytyć. Sama tracę do siebie cierpliwość:-)

podsumowujac cala ciaze stwierdzam ze przytylam 13 kilo;-):tak: :-)teraz musze sprawdzic ile mi spadlo, bo jeszcze po porodzie nie wchodzilam na wage:rofl2:

ćwiczycie coś laseczki?
Ja przez tą cesarkę szaleję ze złości, ze nie mogę ćwiczyć - aczkolwiek doktor powiedział, ze po 4 tygodniach mogę zacząć coś tam robić...odliczam tylko az minie połóg i chyba wystartuję z jakimiś małymi ćwiczeniami...
czy kitoś się orientuje - czy teraz 2 tygodnie po pordzie, mogę poćwiczyć nóżki, pupcie?/ewentualnie na piersi?/nogi?

Tolalee lepiej jeszcze chwilkę poczekaj, ja też jestem po cc i położna ostrzegała-że fakt że już nas brzuch nie boli, nie oznacza że macica się zagoila- bo ta się zrasta bardzo długo. Ja jestem już prawie 4 tygodnie po , zakupiłam steper i zaczynam powoli działać. Poza tym codziennie duuużo spacerujemy z wózeczkiem, no i dźwigamy ten wózeczek z drugiego piętra;-)

reklama
A jak tam wasze brzuszki po ciąży ? Jak skóra na nich ? Bo jak czytam to zrzucenie kilogramów to betka :-D ale co z tą rozciągniętą skórą ?
aa i jeszcze jedno pytanko, do tych mam, które nacięte były po cc ect- czy kapiecie się czy tylko prysznic?

Ostatnia edycja:
Do góry