reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
ja 19 na + ale bardzo mnie pocieszył gin mówiąc, że jakieś 15 kg mam wody w na całym ciele.. szczerze mówiąc zadowoli mnie nawet jakieś 5-7 kg jakbym zostawiła w szpitalu :-D zawsze to mniej do zrzucenia :-D

34 tydzień i 6kg na +
Mam nadzieję że dojdę max do 8. Czuję się pucowato.:wściekła/y: Ja na prawdę widzę te 6 jak conajmniej 16:wściekła/y:

ja już nie przejmuję się wagą, wizytę mam u gina dopiero w czwartek to się wtedy dowiem ile ważę bo w domu nie mam wagi. za bardzo mi smakuje jedzonko i ciężko mi sobie odmówić dobrego obiadku czy innych rarytasów, żeby kontrolować wagę :tak: wezmę się za siebie po porodzie dopiero a teraz będę sobie pozwalać jeszcze na łakocie :-p w końcu już coraz mniej czasu na wykorzystanie ciążowych przywilejów :tak::tak: jak nie byłam w ciąży i sobie ciągle podjadałam to słyszałam tylko "znowu jesz?" albo "niebawem będziesz szersza niż dłuższa" dlatego teraz jeszcze poużywam sobie nim znów się to zacznie:sorry:

Ja również w czwartek mam wizytę u gin. aż się boje wejść na wagę, bo od ok tygodnia cały czas podjadam:baffled: ostatnio było 70kg, czyli 14kg na plusie, mam nadzieje ze przybył tylko kilogram:eek:

A ja waże 60.5 kg czyli 11.5 na plus, w pierwszej ciąży przytyłam 15 teraz chyba będzie trochę więcej bo jeszcze 2 m-ce zostały:tak:

reklama
Czasem zazdroszczę tym, co mają tylko kilka na plusie, u mnie "niestety" zatrzymuje się już woda i już 16 na plusie, ale widzę, że większość idzie w brzuch, bo niestety, ale zaczynają sie pojawiać nowe rozstępy, nie miałam bynajmniej takiego obwodu z córcią nawet w 40tyg (ok 116w pasie), ale cóż, wtedy 12 od razu zostało w szpitalu, wiec może i teraz sporo spadnie, a jak nei, to będzie co zrzucać:)

Do góry