reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Też sobie pozwolę Mańka z epoki lodowcowej zacytować.. tyle że z cz.2 :-)

patrząc na Elę z uwielbieniem powiedział "Ela... ale ty masz wielki zaaaaaad!"(bądź tyłek ja widziałam wersję z napisami.. w dubbingu mogło być o tyłku)

reklama
no tak ale jest za co złapać chociaż ;-) ja to przed ciążą 45 kg ważyłam i mi zawsze mój mąż mówił, że mam za kościstą dupkę to teraz niech ma i się cieszy z wielkiego zadka :-)

przed ciaza wazylam prawie 57 kg,...wczorajsze wazenie u gina- 64... czyli 7 kg na plusik :)

ale czuje jakbym przytyla ze 20... szczegolnie na biodrach i udach... :dry:

przed ciaza wazylam prawie 57 kg,...wczorajsze wazenie u gina- 64... czyli 7 kg na plusik :)

ale czuje jakbym przytyla ze 20... szczegolnie na biodrach i udach... :dry:
Ja przytyłam tez mniej więcej tyle co Ty bo 6kg a też mam wrażenie że przytyłam ze 20 szczególnie w biodrach i udach. :dry: Nie wiem czy rzeczywiście czy tylko ja mam jakieś zwidy. Zobaczymy jak urodzę. I tak już mam postanowienie że jak tylko będę mogła to wracam na areobik i siłownie.

ja przed ciąża 45 a teraz 60 :) i ide w góre :) na jeszcze 3 kg moge sobie pozwolic bo lekarz mówil ze dla mnie to tak jakbym przytyła od 12 do 18 kg wiec dolna granica przekroczona ale jeszcze górny pulap nie osiagnięty;-)

reklama
Do góry