reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
laseczki to, to nie jest tak, ze rozstępy się robią jak skóra się "rozchodzi " podczas tycia ?
tzn pęka bo jest za malo elastyczna - ja to zawsze tak jakoś sobie wyobrażałam, a tu anneczkaaa obala moją hipoteze :)

laseczki to, to nie jest tak, ze rozstępy się robią jak skóra się "rozchodzi " podczas tycia ?
tzn pęka bo jest za malo elastyczna - ja to zawsze tak jakoś sobie wyobrażałam, a tu anneczkaaa obala moją hipoteze :)
Tola- no gdyby tak było to byłybysmy szczęśliwe :-) niestety opcja uwarunkowan genetycznych, gdy jest mało elastyny czy czegoś tam w skórze wówczas dochodzi do rozstępów. Obecnie odpukać nie mam żadnego ale mam z okresu dojrzewania gdzie byłam wyyyysokim chudzielcem a rozstępy się zrobiły :baffled:

RENIFER moim marzeniem właśnie jest żeby do końca ciąży prztyć do 80kg zostało mi jeszcze 3kg do tej wagi ale chyba ja przekrocze:((((

mało przytyłam owszem - ale rozstępów mam w cholerę niestety...

pocieszę was że mimo że przytyłam 5kg to pewnie ważę więcej od każdej z was;) jestem wielka mimo niewielu kilogramów na + :) przed ciążą duuużo przytyłam ( po dietach cud...) jakbym teraz przytyła ponad 10kg..to wyglądałabym jak potwór ... hipopotam ... wieloryb ... ;) a tak to wyglądam na wielką ciężarówkę :)

no to ja was pobiłam, w 33 tyg wazyłam 18+, teraz boję się wejść na wagę, brzuch 102 cm; na szczęście zero rozstępów, za to cellulit na nogach tragiczny. Ja jednak przyjmuje że moge dojść do 25 kg+, trudno taki czas

reklama
Do góry