reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

Wiecie co sama nie wiem jak ja to zrobiłam, ale z poprzednim dzieckiem przytyłam 9 kg, więc sama się dziwię :tak::-)

reklama
38t2d = wciąż 14 kg na plusie = 81 kg- i taką waga zakończę ciąże, lub trochę mniejsza bo w sumie jesli chodzi o jedzenie to mam na samą jego myśl tylko odruch wymiotny... :sorry:
39 t 0d = 13/14 kg = 80/81 kg... zaczynam spadac z wagi, woda chyba schodzi, bo i pogoda coraz piękniejsza! jem tyle co zwykle a nawet wiecej, bo wszystko przeciez trzeba zjesc po raz ostatni :rofl2:

brzuszek - wciaz 109 cm...

a ja już nie będę się chyba ważyła :-D:-D ostatnio mam wilczy apetyt ... i dopiero od kilku dni wiem co znaczy jeść za dwóch :tak::tak:

Ja startowałam z wagą około 60-62 kg a teraz ważę już 87 :eek: pewnie dojdę do 30kg na + :confused2: masakra ... nie wiem jak ja to potem zrzucę (wogóle przez całą ciąże mam ogromny apetyt, mogłabym ciągle coś w buzi mielić)

A ja 40 tydz- 4 dni do terminu- w pasie-96, na wysokości pępka 114, a w bioderkach 109cm:) Niezłe wymiary...:sorry: Ale chciałam napisać, że miałam więcej więc Dzidzia już się ulokowała do porodu na dobre;-). A z wagi zjechał mi 1 kg...:sorry:
W czasie ciąży z 63 do 85 przybrałam:eek:. 22 kg......:eek:Ale podobno nie widać;-):-D

reklama
Do góry