Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wrrrr...
Kasiunia123 ja nie wiem jak Ty to robisz, że chudniesz w tak szybkou mnie jak bylo 66 tak stoi od 6 dni ...Mam nadzieje ze sie cos ruszy bo to jest 10 kilogramow na plusie...
A karmie malego caly czas piersia i drepcze po schodach i ruszam sie caly czas i nie obzeram sie - bo nawet nie ma jak...
aaaaaaa
i chcialabym jeszcze zauwazyc, ze doslownie 2 dni po pordzie praktycznie zniknal mi cellulit!!! sama nie wierze w to co widze...jak przed porodem byl masakrycznie masakryczny, tak teraz zostalo tylko to co przed ciązą - czyli umiarkowany standard :
ahh i pocieszam się, że może te kilogramy to moje piersiw koncu urosly ...do rozmiarow mega wielkich
jupi...
![]()
Kolejny dzień mina i kolejny kilogram mniej:-) czyli ważę już 65kg(9+). Teraz wejdę na wagę za 5 dni i mam nadzieje, ze będzie 5kg mniej![]()
hihi tez juz sie nie waze codziennie bo juz waze mniej niz przed ciaza i wiem ze zostal starankowy tluszczyk wiec co tydzien...zobaczymy...obecnie zgubilam 13kg i teraz walka o wage huhu sprzed 2 lat :-) wrrrr...
Kasiunia123 ja nie wiem jak Ty to robisz, że chudniesz w tak szybkou mnie jak bylo 66 tak stoi od 6 dni ...Mam nadzieje ze sie cos ruszy bo to jest 10 kilogramow na plusie...
A karmie malego caly czas piersia i drepcze po schodach i ruszam sie caly czas i nie obzeram sie - bo nawet nie ma jak...
aaaaaaa
i chcialabym jeszcze zauwazyc, ze doslownie 2 dni po pordzie praktycznie zniknal mi cellulit!!! sama nie wierze w to co widze...jak przed porodem byl masakrycznie masakryczny, tak teraz zostalo tylko to co przed ciązą - czyli umiarkowany standard
ahh i pocieszam się, że może te kilogramy to moje piersiw koncu urosly ...do rozmiarow mega wielkich
jupi...
![]()
39 t 0d = 13/14 kg = 80/81 kg... zaczynam spadac z wagi, woda chyba schodzi, bo i pogoda coraz piękniejsza! jem tyle co zwykle a nawet wiecej, bo wszystko przeciez trzeba zjesc po raz ostatni
brzuszek - wciaz 109 cm...