Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja 2dni po porodzie ważyłam się w szpitalu - wynik: 57kg, czyli 1kg mniej niż przed ciążą, ogólnie minus 10kg. Niestety nie mam wagi w domu, muszę gdzieś jakąś dorwać, bo ciekawość aż mnie zżera ile jest teraz
Ja przez całą ciążę przytyłam 8,5kg. Aktualnie ważę równo tyle co przed ciążą - 54kg;-) Trochę ćwiczeń i szybko wrócę do formy. Wszyscy się dziwią gdzie pomieściłam 3840gramowego kolosika.
Ja teraz też nie mam wagi i nie wiem, ile w tych ostatnich dniach ciąży przytyłam. Do tej pory było +8.5 kg, ale od soboty siedzę u rodziców i cały czas coś we mnie wpychają-a to ciasteczko, a to banana czy czekoladę i mam już dosyć
No dorwałam wczoraj wagę i jestem na minusie 3kg. Przed ciążą ważyłam 58kg, a w 9 dni po porodzie jest 55kg. Nie spodziewałabym się, że ciąża może być jednocześnie kuracją odchudzającą