• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

TYLKO DLA MAM!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
margarett ty to jesteś dobra wyluzować sie u dentysty.Ja jak byłam ostatnio chyba 2 tygodnie temu to myślałamże narobie w portki.Tak się dentysty boje.Ale co tam zęba bardzo ładnie mi wyrwała i nie bolało.Łezka mi tylko poleciała jak się wbiła igła ze znieczujeniem.Ale sobie teraz temat wybrałyśmy o zębach.Bllllleeeeee

reklama
Ojjj, nie mówcie o dentyście bo juz ponad rok nie byłam... tyle dobrze, że przed ciążą doprowadziłam ząbki do idealnego stanu, ale w końcu trzeba się wybrać

o rany, ale macie temat! ja tam na szcescie nie mam problemow z zabkami, bylam ostatnio w 6 miesiacu ciazy i bylo ok i nic mnie nie boli (ta, pewnie niedlugo zacznie bo zawsze jak sie pochwale to potem jest odwrotnie-czy Wy tez tak macie?
a jesli chodzi o seriale (hmm, czy to na tym watku bylo bo nie pamietam, tyle mam zaleglosci) to ja lubie ogladac m jak milosc i na wspolnej i zawsze cos tam sie jescze znajdzie ale teraz odkad pracuje to juz brak zcasu na cokolwiek
no a teraz tez nadrabiam zaleglosci zamiast robic plan do szkoly ;D
zdecydowanie forum mnie bardziej interesuje

Dziewczyny musimy się wkońcu naklikać zanim zamkną nam forum.

A tak na zapas to życzę Wam miłego weekendu i mam nadzieję, że w poniedziałek stawimy się wszystkie w komplecie.

priscilla - niestety zgadzam sie z toba - od rana staram sie cos tu zrobic i nic ... masakra - wolno chodzi i malo co moge otworzyc ... mam nadzieje ze to tylko przejsciowe klopoty ...
moze by tak zglosci to ???

reklama
U mnie też strasznie się ślimaczy, ale mam nadzieję, że to chwilowe problemy. Dziwnie tu jakoś, nie mogę się przyzwyczaić...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry