reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Falbala...wspolczuje, ale kup sobie sol morska, nawet jak mala nie chce to lepiej na sile dac...niestety maluch nie wiedza ze to dla ich dobra

a ja powiem ze moja mala wczesniej nie lubila jak jej sie pstryka sola do noska a teraz siedzi cich i jeszcze sie smieje jak jej nosek chce nawilzyc...moglabym pstrykac sola i pstrykac...a ona nic:tak:

reklama
Asmodis, zazdroszcze... U nas ciagle tragedia, ale na szczescie teraz katarku nie ma, wiec i problemu nie ma :-)

Wlasnie wrocilysmy od pediatry...jestesmy po szczepieniu ROR i
bilansie roczniaka

Wzrost: 73 cm
Waga: 8320 g
Glowka: 46,5 cm
Stan uzebienia: 6

ogolnie jak to lekarz stwierdzil ksiazkowy przyklad rocznego dziecka :-D

Zuzu i dalej tak trzymac:tak::tak:

A ja dzis byłam ze soba u kontroli bo sama leczyłam sie z tych dusznosci inhalacjami i pomyślałam sobie ze mała przy okazji tez zbada. A krolewna zasneła mi 10min przed wejsciem do gabinetu i nie chciałm juz jej budzic. Za to ja ide jutro na badania astmatyczne. Zobaczymy czy cos z tego wyniknie.

reklama
Do góry