reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

:sorry::sorry: OJ dziewczyny..naprawdę mi przykro!.Wybaczcie że ja tak z biegu wpadam na BB ale właśnie odkąd wróciłam do pracy mam wymarzony URLOP(czytajcie: trochę czasu dla siebie!)...ja wprawdzie odpukać ,oprócz nieciekawego początku roku (dwóch pobytach Oliwki w szpitalu) mam na razie spokój...no prawie! przyplątał się mega katar i "chrząkanie" i tym samym wylądowaliśmy u naszego "pulmonologa"..ale już lepiej..po wziewach i IRS19
No i ząabki zaczęły rosnąć...no i "prawie chodzi"..jak ma palca w rączkach to nawet biega :tak::tak: ... a w tak zwanym miedzyczasie to i czasami coś nawet więcej zje ...niż tylko mleko! po prostu dziecko wreszcie "dorosło" do innego posiłku niż tylko MLEKO.. jestem zadowolona...powoli do przodu
POZDRAWIAM...:rofl2::rofl2:

reklama
mada- oby ami nic nie było!!!

bedyta- dużo zdrówka dla alutki...

frutisek- super,że u was wszystko ok:tak::tak:

a my jesteśmy zapisane na kolejna serie szczepień - przeciwko różyczce, odrze i śwince oraz dodatkowo ospie- odpłatnie... tylko wiecie co, tak się zastanawiam, bo swego czasu dzieciom "kazano" przechodzić przez te choróbska i takich szczepionek chyba nie było:confused: różyczkę, z tego co wiem lepiej jest przejść w dzieciństwie (szczególnie dziewczynkom) niż później... eh zgłupiałam

ja na ospę nie będę szczepić dodatkowo

a co do tej szczepionki MMR II to znajoma mi mówiła, że po podaniu pradwopodobieństwo zachorowania jest znikome, choć jest

a ja myślałam, że to jest tak, że się zachoruje, ale przebieg choroby jest łagodniejszy...

Frutisku, witaj z powrotem! Ciesze sie, ze Oliwcia zrobila takie postepy i ze skonczyly sie Wasze problemy zdrowotne! Gratulacje!

Bedytka, oby Alutce szybko przeszlo z tymi uszkami. Mozliwe, ze to od zabkow, ale lepiej zrobic dodatkowe badania.

Mada, i co, oddalas kupke Ami do analizy?

Co do szczepionek to ja na ospe na pewno szczepic nie bede.
A na rozyczke nie szczepi sie przypadkiem dzieci plci zenskiej w nastoletnim wieku?

jezeli chodzi o szczepienie to pytałam pediatry i na obowiazkowe zaszczepimy-jakby miały być jakieś komplikacje to ja dziękuje a na ospe nie szczepimy

a wiecie ile musze odczekac po szczepieniu na MMR II aby zaszczepic na pneumo??

no i byliśmy u neurologa na kontroli, wszystko ze stópciami w porządku:tak:

jedno mnie zdziwiło, pytałam czy po domu lepiej na bosaka czy w paputkach a ten ze papcie z profilowana wkładką no i pieta usztywniona i wysokość nad kostke(ciekawe gdzie ja znajde takie papcie):confused2:cały czas myślałam ze boso lepiej i pediatra tez mi mówiła że jeżeli tylko stopy nie marzną to lepiej boso, kurna co lekarz to inaczej, jutro powiem jej co mówił neurolog i ciekawe co odpowie, bo jutro idziemy zobaczyć co w kupie sie kryje:-(

jedno mnie zdziwiło, pytałam czy po domu lepiej na bosaka czy w paputkach a ten ze papcie z profilowana wkładką no i pieta usztywniona i wysokość nad kostke(ciekawe gdzie ja znajde takie papcie):confused2:

Mada, ja powtórzę link ;-)
my mamy podobne do tych
m_20061115102745.jpg

tu producent
Spółdzielnia Inwalidów "POSTĘP" - obuwie, obuwie dziecięce profilaktyczne, trzewiki dziecięce, sandałki, obuwie dziecięce domowe, wyroby kaletnicze, teczki, torebki, portfele i portmonetki, wyposażenie medyczne, wyroby przeciwodleżynowe, to

napisane jest, że buty do kupienia w sklepach SMYKa

ja kupowałam w sklepie ortopedycznym

reklama
Do góry