sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Poza ok. 1.5 cm zaczerwieniem w miejscu wklucia zadnych innych objawowi jak tam Sarka, dalej bez objawów? jak tak to super![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poza ok. 1.5 cm zaczerwieniem w miejscu wklucia zadnych innych objawowi jak tam Sarka, dalej bez objawów? jak tak to super![]()
eee no to super:-)Poza ok. 1.5 cm zaczerwieniem w miejscu wklucia zadnych innych objawowOdpukac ;-):-) Kazala mi pediatra smarowac Altacetem w zelu i ze powinno zejsc calkiem za kilka dni
![]()
Podpisuje sie w 100% pod slowami Bedytki!przykro mi bardzo, że w taki sposób, ale w końcu się z tym babsztylem pożegnałaś.... i mam nadzieję, że wyleci z pracy na zbity pysk!!
nóż się w kieszeni otwieraA co do lekarki, to rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktorej synek ma bialaczke i mowila, ze jak Piotrus mial pierwsze objawy bialaczki i jeszcze nie bylo wiadomo, co to jest, to wlasnie do tej mojej lekarki trafili. A ta stwierdzila, ze to przeziebienie i kazala dziecko oklepywac - tak samo jak Jagode - Gocha wyszla trzaskajac drzwiami z gabinetu (jej tesciowa i ona sa pielegniarkami, wiec nie sa pierwsze lepsze do sciemniania). Dopiero wizyta prywatna u normalnego lekarza (godzine pozniej) wykazala, ze poza zaczerwienionym gardlem, kaszlem i 40 stopniami goraczki dziecko ma powiekszone watrobe i sledzione i z podejrzeniem bialaczki zostalo natychmiast wyslane do szpitala w Gdansku... Masakra, dobrze, ze sie przepisalam od niej, bo az mnie zatrzeslo...