witam ponownie!:-)
wróciłyśmy od lekarza,na szczescie to nic poważnego,jakies przeziębienie,dostałyśmy baktrim i diphergan .
dominique własnie sie zastanawiam czy tez tak nie zrobic.o ile we wrzesniu ewka była w przedszkolu nawet 2 tygodnie to juz w listopadzie jak do tej pory 2 dni. u nas czesne to 150 zł/mc za pełną godzinówke wiec chyba poprostu przepiszę ewke na ten skrócony program .od 8 do 12 /12:30 i płaci sie cos koło 90 zł plus żarcie .
Ewa to nie fajnie,dobrze że Julcia chociaz wsuwa danio.
ewka je wszystko,od mleko po ser biały,topiony i żółty.
zdrówka dla wszystkich chorowitków,trzymajcie sie ciepło:-)
wróciłyśmy od lekarza,na szczescie to nic poważnego,jakies przeziębienie,dostałyśmy baktrim i diphergan .
dominique własnie sie zastanawiam czy tez tak nie zrobic.o ile we wrzesniu ewka była w przedszkolu nawet 2 tygodnie to juz w listopadzie jak do tej pory 2 dni. u nas czesne to 150 zł/mc za pełną godzinówke wiec chyba poprostu przepiszę ewke na ten skrócony program .od 8 do 12 /12:30 i płaci sie cos koło 90 zł plus żarcie .
Ewa to nie fajnie,dobrze że Julcia chociaz wsuwa danio.
ewka je wszystko,od mleko po ser biały,topiony i żółty.
zdrówka dla wszystkich chorowitków,trzymajcie sie ciepło:-)
, jakoś wcale by mnie to nie zdziwiło- nic już mnie nie zdziwi, jeśli chodzi o naszą służbę zdrowia)
my sie przymierzamy do testów ale cóś nam nie wychodzi
dobrze że dziewczynki zdrowe
jeżeli dobrze to gratuluje ... mogę zapytac czy bardzo Cie zaskoczyło czy miałaś jakieś chęci na trzecie dziecko?? 

Zeby nic nie bylo, nawet prywatnie, szok! Trzymam kciuki, zebys znalazla szybko jakiegos fajnego alergologa