kaja jak tak się rusza to jest szansa,że za przeproszeniem gów** zobaczysz na tym 3D tak jak my ostatnio
ja bym poczekała kilka tyg. Poza tym słyszałam,że lepiej nie robić usg częściej jak raz w miesiącu bez wskazań medycznych.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bella - cieszę się, że z Malutką wszytsko OK :-)
kaja - ja równiez gratuluję 90% synusia :-)
U nas znowu zrobło się komicznie z płcią MaluchaKopiuje to co napisałam juz na głównym:
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zadzwoniłam do mojej gin w sprawie tego 'przestoju w kopniakach' Powiedziała, że mam podjechać i zrobimy USG. No to my z mężem do auta i ziuuuu..... Z Maluchem wszystko OK, serduszko ładnie bije. Po prostu rozleniwiło sie maleństwo no i łożysko na przedniej ścianie jest więc tłumi ruchy.
Pani dr pyta się nas, czy znamy płeć, my że tak, mój mąż mówi, ze chłopak a Pani dr zrobiła wieeeelkie oczy i powiedziała, że ona widzi dziewczynkę. No i znowu mamy zagadkę
Nie wiemy, kto ma rację
Nic... 24 października idziemy na 3D (teraz tym bardziej cieszę się, że się na nie zapisałam) może wtedy dowiemy się już na te 99% kto siedzi w moim brzuszku![]()
![]()