Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gratuluje chlopakow i po cichu troszeczke zazdroszcze
u nas potwierdzila sie kolejna dziewczynka i marzenia o synku prysly ale to nic, najwazniejsze ze zdrowa i wszystko z nia jest ok tylko ze pomyslow na imie BRAK
Zuzia24. U mnie też trzecia dziewczynka i problem z imieniem. Hahahaha. Ale o wnuku to marzyli wszyscy inni członkowie rodziny - my raczej nie dramatyzujemy
wymiary malego:
nogi na 26 tc
a cala reszta 25 tc
bedzie modelkiem haha
wazy 790g moj syn i dalej jest synkiem
zmierzyc sie niestety nie dal wiec nie wiem ile ma cm wzrostu niestety
lozysko na scianie przedniej, maly ulozony glowa w dol i to wlasnie ta glowa jego mnie tak cisnie po lewej ;-) ja za aktywna wg gina jestem stad stawianie brzucha, maly ostro naciska na moje podwozie, mam wiecej lezec dostalam luteine za kare ;-) nastepna wizyta 1.12
ja dzisiaj też po wizycie.
Mały waży już 970g wkońcu się odwrócił główką w dół bo tak to miałam ułożenie miednicowe.
Moja szyjka na szczęście dalej się nie skraca i pozostaje 3cm ale nadal mam prowadzić bardzo oszczędny tryb życia,dużo leżeć i luteina, aspargin i doraźnie relanium.