reklama

U lekarza

reklama
U mnie też wszytko super, prawidłowa czynność pracy serca, dzidzia jest bycza- mierzy 30,8 mm:D Nie mam zdjęcia bo gin miał awarię sprzetu. Zmartwiło mnie tylko, że lakarz jjednak karze robić badania prenatalne ( tak je nazwał)tj. usg karkowe i badanie z krwi..I muszę jechac do innego miasta, bo badanie z krwi u nas nie robią. Ale będzie dobrze:)

Poli te badania to widocznie standart ja mam dokladnie to samo :)
wiec nie martw sie kochana :) damy rade !

moj dzidz
Foto-RHRRLDJQ.jpg

Piekne te Wasze fasolki:))
Qrcze mi gin. Standardowo robi usg karku a o badaniu krwi wspominala ale ja zrezygnowalam, bo one zle wychodza ii jednak u mnie prywatnie to koszt 500zl!! Teraz nie wiem czy dobrze zrobilam bo Wy wszystkie to badanie robicie:/ ale mi cos gin wspominala, ze ono musi byc zrobione w tym samym dniu co usg, nie wiem czy to prawda i nie wiem czemu:/

Piekne te Wasze fasolki:))
Qrcze mi gin. Standardowo robi usg karku a o badaniu krwi wspominala ale ja zrezygnowalam, bo one zle wychodza ii jednak u mnie prywatnie to koszt 500zl!! Teraz nie wiem czy dobrze zrobilam bo Wy wszystkie to badanie robicie:/ ale mi cos gin wspominala, ze ono musi byc zrobione w tym samym dniu co usg, nie wiem czy to prawda i nie wiem czemu:/
a ja chodze prywatnie a gin mnie wyslala do szpitala na te badania, w szpitalu pani mowila ze mam miec dowod i ksiazeczke ubezp. wiec chyba robia to na kase :confused:

Cortina, na pewno test z krwi robią na kasę, gdy jesteś w grupie ryzyka lub masz ponad 35 lat. Mi nawet gin powiedział, żebym mocno prosiła by mnie wzięli na kasę, ale mam obciążenie w rodzinie. Sama nie wiem jak to jest..W ogóle bym nie rlobiła tych badań, potem mega stres jak coś nie tak wyjdzie..

reklama
Ja właśnie teraz idę do lekarza i z pewnością zbada przezierność karkową. Wcześniej gdy rozmawiałyśmy o badaniach to mówiła o testach podwójnym i potrójnym ale że to później zrobimy. Teraz tak myślę, że raczej podziękuję za nie bo ani nie jestem w grupie ryzyka ani nie mam obciążeń genetycznych. A jak wyjdzie wynik wskazujący na podwyższone ryzyko to będę się całą ciążę martwić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry