reklama

U lekarza

reklama
ja chodzę co 3 tyg, w poprzedniej ciąży też tak było, nie chodzę dla własnego widzimisię tylko lekarz sam mi wskazuje datę kolejnej wizyty. A w poprzedniej ciąży to nawet cześciej byłam bo po każdej wizycie z szpitalu byłam na dodatkowej kontroli a więc oprócz wizyt co 3 tygodnie miałam 4 dodatkowe kontrole.
Ja jestem zadowolona z tak częstych wizyt, choć do lekarza jeżdżę do innego miasta i pomimo że jestem umówiona na godzinę to na wizytę się sporo czeka, jak narazie mój max. czekania to 5 godzin:szok:. Lekarz sprawdza czy jest wszystko ok i jestem spokojniejsza

cóż - ja mam chyba najdłuższą przerwę bo byłam 20 czerwca a idę 6 sierpnia :)

i wiecie co - co raz częściej wydaje mi się, że coś czuję w brzuszku, zwłaszcza jak leżę na lewym boku....

LadyDo ja się długo bałam że nic nie czuję ale od kilku dni ewidentnie brzuszek zmieniony, zwłaszcza jak stoję lub leżę na lewym boku :) takie cudowne uczucie ...

i ja dzisiaj byłam u lek;) wszystko ładnie... serduszko bije a dzidzia ma juz 2,5 cm:-D znów mnie pokłuli tym razem na gr krwi. wszystkie badania krwi wyszły idealnie;) lepiej niż na badaniach okresowych:rofl2: mam sie umówić też na usg karkowe, ale nie polecała mi zrobienia w szpitalu gdzie chodzę, bo mają kiepski sprzęt a i lek co je robi nie bardzo więc pójdziemy gdzie indziej... zalecenia ogólne to wypoczywać i się nie stresować:tak: a i L4 dostałam już normalne, czyli że nie musze leżeć. kolejna wizyta za miesiąc.

Klowee, bardzo się cieszę:) Lady, to super, że już zaczynają Ci się takie przeżycia:) Czytałam, że kobiety, które już rodziły oraz te bardzo szczupłe szybko czują ruchy dziecka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry