sylwia_m18
Fanka BB :)
Właśnie wszystko to jem, a lekarz się mnie spytał czy byłam wegetarianka. Trzeba będzie bardziej wzbogacić dietę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny
ostatnio byłam na wizycie u gin, miałam też USG, 8/9 tydzień ciąży, wychodzi że wszystko ok, ale na koneic wizyty lekarka powiedziała że na nast wizycie porozmawiamy o nieinwazyjnych badaniach prenatalnych i że jak będziemy chcieli to je zrobimy, nie wiem co mam o tym myśleć... czy już zauważyła że jest coś nie tak tylko nie chciała nas jeszcze straszyć, czy teraz te badania powoli stają się standardem?![]()
cześć dziewczyny
ostatnio byłam na wizycie u gin, miałam też USG, 8/9 tydzień ciąży, wychodzi że wszystko ok, ale na koneic wizyty lekarka powiedziała że na nast wizycie porozmawiamy o nieinwazyjnych badaniach prenatalnych i że jak będziemy chcieli to je zrobimy, nie wiem co mam o tym myśleć... czy już zauważyła że jest coś nie tak tylko nie chciała nas jeszcze straszyć, czy teraz te badania powoli stają się standardem?![]()
u mojego gina takie badania to standart bo wypytalam kumpelki