Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poli a faktycznie masz tyle stresu?? Mam nadzieje, ze to chwilowa niedyspozycja!
odpoczywaj duuuuzo i nie martw sie, ja od 16tc z Iza musialam lezec bo mialam skurcze macicy i byla twarda jak kamien ale nospa pomagala![]()
żadnych przygotowańDziewczyny, mam pytanie do tych, które mają to już za sobą - czy jakoś trzeba się przygotowywać do testu pappa? być naczczo, rano nie zażywać leków?
Ja w przyszłym tygodniu mam badania prenatalne i już mam takiego stresa, nie wiem jak dotrwam do przyszłego piątku:-(.

w związku ze złym samopoczuciem w ostatnim okresie, i tym , że od tygodnia bolał mnie brzuch, czasami to cały dzień bez przerwy:-( ginek wysłał mnie L4 - mam jak poli odpoczywać, jak najwięcej leżeć i się nie stresować. Dostałam luteinę na podtrzymanie ciąży, co mnie trochę jakoś niepokoi - lekarz mówi że szyjka twarda ( niestety zaliczyłam badanie na fotelu
) ale nie mogę się przeciążać. Na następną wizytę mam zrobić kolejne badania. Zrobił też takie szybciutkie usg, ale bez pomiarów, jedynie to włączył aparat tak, ze słyszałam na głos bicie serduszka dzidziusia:-) a na koniec pokazuje mi w monitorze Bąbla i mówi" ale się fajnie na nas patrzy! chce pani zdjęcie" a ja :" jak można to jasne że tak, fotek nigdy za dużo
" Pytałam też o określenie płci, a więc będziemy podglądać maluszka za trzy tygodnie

najważniejsze że zdrowiutka, wyniki wyszły dobrze no i rośnie jak na drożdżach
Gratulacje!