• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U pediatry

• Starter tematu Starter tematu MariaOla
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam smarować 3 dni a potem kazała zadzwonic i powiedzieć co i jak. Dziś minął drugi dzień. Nie wiem czy nie zacząć smarować jej inną maścia która stosowałam przed wizytą u pediatry. Wydaje mi sie ze ona przynosiła jakieś efekty no ale Marek uparł sie na wizyte u lekarza. Moze przedłuży nam stosowania masci albo kaze zrobić badanie moczu.

Sandrunia ma się już bardzo dobrze :tak: A co do gorączki to podawałam paracetamol i ibuprom i nic nie skutkowało (pierwszy raz w życiu bo zawsze pomagał paracetamol:tak:) A jesli chodzi o kompiel i oklady to nawet o tym sluchac niechciala bo tak plakala ze az zwracala:-( ale Naszczescie juz wszystko oki:-)

Sandrunia przesyła moc buziakow dla wszystkich cioc

xmamuśka - to super :-) cieszymy się razem z wami :tak:!!!! .... no i kurcze ... niech dziewczynki więcej nie chorują, bo ciocie z bb się martwią :-):tak:

Jutro jadę z Jeremim do okulisty ( jeszcze nie znikła mu ta czerwień z nad oka :sick:) i na kontrolne USG bioderek ( czy aby syn się nie zepsuł ;-) )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry