Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gdzieś się mieści na pewno ja też nie mam jeszcze brzucha dużego, wyskakuje mi jak porządnie się najem, a tak? niektórzy niedowierzają że jestem w 5 miesiącu ciąży
nieźle!
moje spodnie ciążowe z allegro też są pechowe - wczoraj zadzwoniła babka z pretensjami, że pomyliła się i wysłała mi nie te spodnie co trzeba - inny fason - koszmar, nie mogłyśmy się dogadać
w końcu stanęło na tym, że ona wyśle mi "moje spodnie" a ja te co mam odeślę do osoby, która je kupiła - znowu jestem bez spodni
w ostatniej chwili moje spodnie wydarłam od krawcowej - dałam do skrócenia, nie zauważyłam, że to trochę inny fason
Kaska76 super spodnie widac ze wygodne i ze nie cisna w moje dresy ledwo sie mieszcze gumka mnie obciska i zla juz jestem bo zostala mi tylko sukienka...