Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czy któraś z was ma kombinezon Tchibo w rozmiarze 98-104? Zastanawiam się czy nie bedzie sporo za duży, a muszę coś kupić. Jakie jeszcze kombinezony dwuczęściowe polecacie?
Traschka - my celujemy na dwuczęściowe, kolezanka mi przyniosła jednoczęściowy Tchibo 86-92 i Młoda mając 85 cm pływa.....
My mamy z zeszłego roku z H&M i drugi kombinowany tj. pasujący, spodnie zeszłoroczne, kurtka nowa.
felka, forever dzięki. mi też chodziło o dwuczęściowy oczywiście zamówiłam ten z tchibo, mam nadzieję ze jakoś da radę. i ze wystarczy na przyszły rok. a potem dla Szymusia, bo jest niebiesko-brązowy)
trasia oby rozmiar podpasował, bo poza tym to same pozytywy o kombinezonach tchibo słyszałam, niezniszczalne ja to bym się najchętniej zaopatrzyła w kilka par spodni ocieplanych, bo moje dziecię wraca CZARNE z każdego wyjścia, szczególnie odkąd mamy drugiego czorta - trzymiesięcznego psiaka
kasiu miałam rok temu dla Marysi ten sam kombinezon i był naprawdę świetny. Jak na tą cenę uważam, że naprawdę warto. Spodni kombinezonowych mam jeszcze jakieś 2 pary, takie typowo do zdarcia na górkę, po dzieciach znajomych. Te bedą bardziej "eleganckie"