reklama

Ubranka naszych Maluchów

reklama
nie :no: ale właśnie teraz szukam, bo oba bąki śpią. Kupiłam tylko jedne zwykłe jeansy dla Marysi ale jeszcze nie doszły.

Zakochałam się w tych płaszczykach! Są jeszcze takie PŁASZCZYK portfelik OCIEPLANY 92 - szyty na miare (3033234910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PŁASZCZYK portfelik OCIEPLANY 92 - szyty na miare (3035660307) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

edit:
dziewczyny, czy wg was różowy jest naprawdę bardzo okropny? Uwielbiam czerwone płaszczyki dla dziewczynek, ale mam wrażenie, że dla Marysi to za mocny kolor. Wygląda w nim blado, za to w różowym bardzo ładnie. Oczywiście, mowa o stonowanym, lekko brudnym różu, no ale jednak. I szczerze powiem, że się waham bo z jednej strony ten kolor mnie wkurza a z drugiej Marysi w nim tak ładnie...

Aestima ta budrysówka BOSKA!!!
A czemu M ma cię zastrzelić za kutrkę? Chodzi o czaszki czy o kolejna kurtkę? :))

Ostatnia edycja:
Trasia powinnas zrobić tak jak uważasz nie patrząc na innych. ja np bardzo lubie różówy,lubie nosić różowe bluzki bo dobrze sie w tym kolorze czuje i uważam, że mi pasuje i nie wyglądam jak żadna landrynka. Dominika tez nosiła różowe ubrania(teraz już ma mało takich) i uważam, że wyglądała ładnie i bez żadnego przesłodzenia

ja dziś zakupiłam norbertowi śliczne bluzki z krótkim rękawem-stan super i po 4zl. a dominice sukienke w kropki białe w kolorze kakao- nie mogłam sie oprzeć i wygląda w niej bosko:-)

Trasia powinnas zrobić tak jak uważasz nie patrząc na innych. ja np bardzo lubie różówy,lubie nosić różowe bluzki bo dobrze sie w tym kolorze czuje i uważam, że mi pasuje i nie wyglądam jak żadna landrynka. Dominika tez nosiła różowe ubrania(teraz już ma mało takich) i uważam, że wyglądała ładnie i bez żadnego przesłodzenia

w pełni popieram :tak::tak::tak:

wogole nie rozumiem czemu niektórzy tak strasznie "demonizuja" kolor rózowy :confused: jakby to było jakies najgorsze zło
kolor jak kazdy inny, a ze kojarzy sie niestety z "pannami - landrynami, tapeciarami" itp to juz inna sprawa

wiadomo jak czegos za duzo to tez nie dobrze, ale chyba troche rózowego jeszcze nikomu nigdy nie zaszkodziło
choc może się myle??? :sorry2:

Traschka - płaszczyk czad, ale rzeczywiście wręcz masakrycznie drogi i to raczej okazjonalna odzież, nawet te w niebrudzącym kolorze :-p
Co do różu - ja jestem ogólnie na nie może przez jego przesyt i przesłodzenie w zestawieniu z falbankami i cekinami i aplikacjami i co tam kogo wpadnie w ręce. Ale brudny róż jest ok, jako dodatek np. prosta bluzeczka - Młoda ma taką z gratisów - czy spodenki albo jeden element właśnie kurtka ale wtedy dodatki - buty, szalik, czapka itp. szare albo fioletowe Zresztą Krysi nie jest ładnie w różowym, a super w błękicie.
Aestima - jednak budrysówka z podszewką w kropki najfajniejsza :-p
A ja dziś w lumpku kupiłam legginsy fioletowoszare Oikido za 1,2 zł :happy:

Ostatnia edycja:
Trasia, ja tam ubieram Miesia tak jak lubię i w tyłku mam innych, przecież to Ty codziennie oglądasz swoje dziecko, Tobie ma się podobać i Ty wiesz w czym Marysi najlepiej. Mi się Marysia podoba w fioletach i błękitach i w takowe bym poszła, choć ostre kolorki i czerwony też mi do niej pasują- wszystko kwestią gustu, każdy spogląda inaczej:)
Ja do różowego w sumie nic nie mam, ale te ładne odcienie- delikatne i " brudne"- są dla mnie za mdłe, nie podoba mi się odcień skóry przy nich, więc widzisz jakie gusta różne, jeśli Tobie się podoba to śmiało!

Czy niektórzy demonizują różowy? Np. forever ( bo nie znam nikogo bardziej anty)?? Hmm, każdy ma prawo wybierać kolory jakie lubi, jak ktoś nie znosi różowego ,to po co mu różowe rzeczy:confused: Chyba normalne, że go unika...

reklama
aestima tez uważam, że każdy ma prawo wybierac takie kolory jak lubi ale tu na forum mam wrażenie jakby to był kolor diabelski wręcz- tak jest ogólnie przestawiany, czasami jak mam ochote wkleic zdjęcie swoje zdjęcie z dziećmi patrze, czy aby rózowej bluzki nie mam założonej, żeby komentarz nie poleciał odpowiedni- takie mam odczucie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry