reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ubranka naszych Maluchów

reklama
aestima fajny blog, ale ja wole miesia. ta dziewczynka ma cos dziwnego w sobie i tych zdjęć nie ogląda sie z przyjemnośćią...wlasnie coś z lolity, jak małe miss z tych amerykanskich konkursów, nie wiem jak to ująć

Mam pytanie trochę zgatunku "blondynka pyta" :p
Jaki strój kapielowy kupić Majce? Chodzi mi o wygodę przede wszytskim.
Wczoraj zmierzyłam Jej ten który mamy zeszłego roku, rozm 98. Bez pieluszki byłby pewnie ok ale z papmpersem ramiączka wpijaja sie w ciałko więc na pewno więc go Mai nie założę.
I teraz zastanawiam się na fasonem:
- może jednoczęściowy tylko większy
- 2-częściowy tego typu: *DISNEY*kostium strój kąpielowy 2 92 MINNIE MYSZKA (3227353547) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- czy same majteczki: MAJTECZKI KĄPIELOWE Z FALBANKĄ _ H&M _ 86 / 92 (3230512605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choc ta opcja chyba do mnie nie przemawia, a może mam spaczone wyobrażeni? :p

Podpowiedzcie coś :)

Madzioolka a do mnie jakoś nie przemawiają 2-częściowe stroje dla takich małych dziewczynek... ale doświadczenia w tym temacie nie mam, druga opcja - same majteczki - TAK!!! mam dla Emi chyba identyczne jak te co pokazałaś tylko zielone:-p

No właśnie - goła góra jakos tak dziwinie, chociaż to małe dziecko w sumie i dzieci lataja takie golutkie, nawet z gołym tylkiem co dla mnie jest juz kompletnie nie do zaakcetowania :no:
Ja 2-częściowy to tylki taki w którym koszulka lata sobie swobodnie ale wtedy równie dobrze można założyć normalna bawełnianą bluzeczkę a nie z tkaniny "strojowej" :p
Chyba poszukam i gatków fajnych i 1-częściowego :)

ja znowu jestem przewrażliwiona na punkcie słońca więc pewnie i tak ubrałabym cieniuteńką koszulkę na górę więc wtedy tylko majtasy:tak:
ja w zeszłym roku kupiłam 1-częściowy strój dla Emi... nad nasze polskie morze... to był błąd, ani razu go Emi nie miała na sobie, mimo i było ciepło latała w pieluszce (bądź na to krótkie spodenki) i cieńkiej koszulce. Dobrze, że strój kupowałam po sezonie to dałam tylko 19,90zł, ale Wy Madzioolka w inną stronę świata jedziecie więc będzie upalnie!

reklama
My mamy majteczki z Mothercare na basen w których była na wyjeździe na basenie raz - zakłada na basen w Wawie oczywiście na pieluszkę - plus strój o fasonie Rampersa tkanina z filtrem - ani razu nie założony jeszcze, z zeszłego roku. Gołej Młodej sobie nie wyobrażam do ludzi. :no:

Do góry