reklama

Ubranka naszych Maluchów

reklama
Znów kupiłam parę ciuszków- Miesio wyrasta ze wszystkiego na potęgę! Michał złapie się za głowę ( dopiero wczoraj babcia dostarczyła worek ciuszków), chyba że sfinalizuję zakup po cichu z mojej majowej wypłaty:-p:laugh2:
spodenki musiałam wziąć- pasują do sandałków pięknie ____MOTHERCARE____marynarskie spodenki ___92 (3186663461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A jak już robiłam zakupy u tego sprzedającego, to wzięłam jeszcze
____CHEROKEE____kolorowy sweterek___92 (3186644824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i ____M&S____kolorowa ciekawa bluzeczka__92 (3193113827) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fajne aukcje ma, ale już nie mogę nic kupić! Ale zerknijcie sobie, może coś Wam wpadnie w oko:)

No to ja ze swoimi spostrzeżeniami pomajówkowymi odnośnie odzieży dziecięcej. :-pCeny nieco wyższe, mniej rzeczy różowo - cekiniastych, a sporo w stylu marynarskim i nawet w małych miejscowościach spory wybór - lepszy niż czasem w sieciówkach w Wawie. Super okulary firmy Bebe widzieliśmy - "jedyne" 20 EURO - ale dla Młodej były za duże.

Zerknęłam na foty ze stacji i...mimo, że idealne, to coś mi tu nie gra. Nie wiem, pozy modelki (taka trochę stara-maleńka), coś przekombinowane wg mnie.

Odnośnie okularków to niedawno w Tesco widziałam fioletowe (przezroczysty plastik w kolorze fioletu) z czerwonymi truskawkami - całkiem fajnie wyglądały. Chyba za 27 zł.

Niewątpliwie, majstersztyk - szczególnie lubię fotografię czarno-białą, więc te są dla mnie nr 1. Po prostu na niektórych zdjęciach ta dziewczynka jest tak stylizowana (o pozy mi chodzi), że kojarzy mi się z lolitą - nie wiem czy to przez włosy czy nie, ale na niektórych wygląda za mało "uroczo w dziecięcy sposób", a za bardzo jak zawodowa modelka stojąca przed obiektywem i strojąca miny. Nie wiem czy się jasno wyraziłam.
Aestima wolę Twoje stylizacje z Mieszkiem (i to nie jest żadne kadzenie);-)

reklama
Niewątpliwie, majstersztyk - szczególnie lubię fotografię czarno-białą, więc te są dla mnie nr 1. Po prostu na niektórych zdjęciach ta dziewczynka jest tak stylizowana (o pozy mi chodzi), że kojarzy mi się z lolitą - nie wiem czy to przez włosy czy nie, ale na niektórych wygląda za mało "uroczo w dziecięcy sposób", a za bardzo jak zawodowa modelka stojąca przed obiektywem i strojąca miny. Nie wiem czy się jasno wyraziłam.
Aestima wolę Twoje stylizacje z Mieszkiem (i to nie jest żadne kadzenie);-)

taa! akurat:-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry