W Naszym przypadku mamy problem z dziewczyną brata mojego męża
Jaki był spokój dopóki się nie pojawiła Gehenna z Nią trwa już ok 7 lat Szwagier zmienił się ogromnie i to niestety na gorsze :-( Nie podobało jej się, że spotyka się, ze swoim synkiem, więc zaczął unikać z Nim kontaktów

On mieszka u niej, więc jak coś jej nie pasi to mówi krótko "wyp****alaj z mojego domu" Najpierw jechał spać do rodziców, a potem się wstydził i schodził do garażu spać w aucie

W tym roku prezent na urodziny dla Jego synka zamawiał mój mąż (przez internet) po konsultacji ze szwagrem, żeby ona nie widziała, bo nie chciał awantury

My i teściowie co rusz dowiadywaliśmy się co ona opowiada o Naszej rodzinie Ciągle fochy, dąsy...
Miałam już dosyć, gdy teściowa zadzwoniła do mnie z wiadomością, że TA ma o coś do mnie pretensje

Jak ją tylko spotkałam wygarnęłam jej co o niej myślę i że ma na mnie nawet nie patrzeć, nie mówić nic do mnie itd itp
Na dzień dzisiejszy się nie odzywamy
Cały czas czekamy, aż szwagier przejży na oczy, ale póki co zaczęli planować ślub

Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie Oby jednak spotkał inną kobietę, w której się zakocha i będzie naprawdę szczęsliwy