Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja córeczka tak miała i okazało się że jest uczulona na grzyby i pleśnie na szczęscie u niej pomogły inhalacje z Flixotide i Venolinu oczywiście zlikwidowaliśmy też winowajców uczulenia z domu.Widzę że Twój synek ma już 5 lat,czy wcześniej taż mu się to zdażało?Witam,mój syn kaszle od 1 grudnia (przechodził zapalenie oskrzeli,w tej chwili ma zapalenie krtani) inhaluje go codziennie najpierw z samej soli fizjologicznej a od dwóch tygodni pulmicortem i berodualem(co ciekawe nic to nie daje)dalej kaszle a ja już nie moge patrzeć jak on się męczy.Brał syrop mucosolvan był rowież tym inhalowany i wierzcie mi , że jak jade z nim do lekarza to mu opadają ręce.Nawet jakby chciała zrobić testy to w tej chwili nie mam jak bo bierze sterydy.Mam w mieszkaniu 18 stopni żeby go nie dusiło ale to też nic nie daje.Może Wy Macie jakieś pomysły jak zwalczyć ten kaszel?
Moim zdaniem raczej nie jest to alergia,czasem kaszel może świadczyć o pasożytach w przewodzie pokarmowym,pogadaj o tym z lekarzem.nie,wcześniej było wszystko dobrze,ale od grudnia jest tragedia.Mam nadzieje,że to się w końcu wyjaśni bo ja zwariuje, a Jakub się zamęczy.