• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Uderzenie w brzuch w ciąży

reklama
Przesada z ta izba przyjęć. Nie ma szansy, żebyś zrobiła dziecku krzywdę bo sama uderzyłaś się ręką przypadkowo. Na izbę jedzie się z poważnymi przypadkami- krwawienie, przedwczesne skurcze, saczenie wód, ból brzucha, brak ruchów dziecka itd. Nie powinno się nadużywać szpitala, bo jadąc z każdym nieuzasadnionym niepokojem spowodujemy, że dziewczyny które na prawdę potrzebują pomocy nie otrzymają jej na czas.

Przesada z ta izba przyjęć. Nie ma szansy, żebyś zrobiła dziecku krzywdę bo sama uderzyłaś się ręką przypadkowo. Na izbę jedzie się z poważnymi przypadkami- krwawienie, przedwczesne skurcze, saczenie wód, ból brzucha, brak ruchów dziecka itd. Nie powinno się nadużywać szpitala, bo jadąc z każdym nieuzasadnionym niepokojem spowodujemy, że dziewczyny które na prawdę potrzebują pomocy nie otrzymają jej na czas.
Spokojnie, nie pojechałam na izbę :) tak jak pisałam wcześniej, nie jest to od początku łatwa ciąża, plus pierwsza dlatego jestem przewrazliwiona, zdaję sobie z tego sprawę. Napisałam tu aby się uspokoić i posłuchać mądrzejszych i bardziej doświadczonych osób. Jestem wdzięczna za odpowiedzi, które mnie uspokoiły :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry