Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale lekarz powiedział że każdy upadek czy uraz brzucha należy konsultować na IP zawsze! Więc polecam się nie martwić ale jednak jechać na IP.
Dziewczyny mają rację - nerwy są niewskazane. Mam dwa koty. Rozumiem sytuację. U nas rano też szaleją, bo głodne. Nauczyłam się jednak, że trzeba brzuś chronić. Przewiduję, że rano może dojść do takiej sytuacji i chronię ręką brzuchol. Mój kicior może leżeć na brzusiu, ale jak czuję, że chce zeskoczyć, to go zestawiam i nie pozwalam się wybijać.
Mój też waży 5kg i kilka razy przeleciał po mnie, wybić też mu się zdarzyło - wszystko jest w porzo, mimo że brzus bolał.
Teraz zwyczajnie zwracaj większą uwagę na buszowanie kotów po wyrku, a dodatkowo przyzwyczajaj się do pozycji na lewym boczku, na wznak piszą, że mamy nie powinny leżeć.
Herbatka, kocyk, no-spa jeśli czujesz, że wciąż boli i r e l a k s u j s i ęDziewczyny mają rację - nerwy są niewskazane.
Przykro mi z powodu relacji twój mąż - wasze koty. Warto byłoby jakoś ułożyć tę sytuację przed przyjściem dzidziołów na świat. Trzymam kciuki;-)
Super ja też się cieszę! Moja mała z kolei bardzo się buntuje bo sąsiedzi mają remont i grubo przed 7 wchodzą z ciężkimi wiertarami. Codziennie mamy pobudkę z ciężkim sprzętem. Oj buntuje się a buntuje! Tylko ja temu akurat niewinna, a kopniakami obdziela mnie...:-) chyba nic się maluchowi nie stało.na usg wariował dziś jak szalony:-):-):-).ma prawie 7 cm i wszystko na razie bez odchyleń od norm.ma już spory żołądek i pęcherz moczowy.tak się cieszę:-)