Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale lekarz powiedział że każdy upadek czy uraz brzucha należy konsultować na IP zawsze! Więc polecam się nie martwić ale jednak jechać na IP.
Dziewczyny mają rację - nerwy są niewskazane. Mam dwa koty. Rozumiem sytuację. U nas rano też szaleją, bo głodne. Nauczyłam się jednak, że trzeba brzuś chronić. Przewiduję, że rano może dojść do takiej sytuacji i chronię ręką brzuchol. Mój kicior może leżeć na brzusiu, ale jak czuję, że chce zeskoczyć, to go zestawiam i nie pozwalam się wybijać.
Mój też waży 5kg i kilka razy przeleciał po mnie, wybić też mu się zdarzyło - wszystko jest w porzo, mimo że brzus bolał.
Teraz zwyczajnie zwracaj większą uwagę na buszowanie kotów po wyrku, a dodatkowo przyzwyczajaj się do pozycji na lewym boczku, na wznak piszą, że mamy nie powinny leżeć.
Herbatka, kocyk, no-spa jeśli czujesz, że wciąż boli i r e l a k s u j s i ęDziewczyny mają rację - nerwy są niewskazane.
Przykro mi z powodu relacji twój mąż - wasze koty. Warto byłoby jakoś ułożyć tę sytuację przed przyjściem dzidziołów na świat. Trzymam kciuki;-)
Super ja też się cieszę! Moja mała z kolei bardzo się buntuje bo sąsiedzi mają remont i grubo przed 7 wchodzą z ciężkimi wiertarami. Codziennie mamy pobudkę z ciężkim sprzętem. Oj buntuje się a buntuje! Tylko ja temu akurat niewinna, a kopniakami obdziela mnie...:-) chyba nic się maluchowi nie stało.na usg wariował dziś jak szalony:-):-):-).ma prawie 7 cm i wszystko na razie bez odchyleń od norm.ma już spory żołądek i pęcherz moczowy.tak się cieszę:-)