Sun flower35
Fanka BB :)
Żaden lekarz nie stwierdzi ciąży na podstawie sikańca. Za to na podstawie bety z krwi już tak. To chyba mówi samo z siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie chodzi o to, że sobie wymyślasz. Ale może na testach widać jedynie kreskę fabryczą, którą czasami można interpretować jako pozytywny test.Nie trzymam testówzdjęć też nie robiłam, a może w sumie powinnam. Tylko po co miałabym wymyślać?
![]()
Nieee właśnie. Ona była już prawie tak ciemna jak ta kontrolna. No nic. Zrobię kolejne testy i będę czekać na wizytę.Nie chodzi o to, że sobie wymyślasz. Ale może na testach widać jedynie kreskę fabryczą, którą czasami można interpretować jako pozytywny test.
Zrób betę ale w innym labie.Nieee właśnie. Ona była już prawie tak ciemna jak ta kontrolna. No nic. Zrobię kolejne testy i będę czekać na wizytę.
To też, jak dalej będą pozytywne. Na razie siedzę z dala od cywilizacji więc problem z głowy(tymczasowo)Zrób betę ale w innym labie.
A może Ty testy owulacyjne robisz?Nieee właśnie. Ona była już prawie tak ciemna jak ta kontrolna. No nic. Zrobię kolejne testy i będę czekać na wizytę.
Ja bym bardziej wierzyła wynikom z krwiHaha też już sprawdzalammój organizm zawsze dziwnie się zachowywał ale teraz już trochę przegina
![]()
Niestety ale wypowiedz na tym forum które podlinkowałas nie jest dla mnie argumentem. Tak jak dziewczyny pisały, labolatorium może się pomylić ale nie tyle razy. Mam do dziś zdjęcia testów ( wstawiam niżej) które bez wątpienia wychodziły pozytywne a ciąży nie byłoTo też, jak dalej będą pozytywne. Na razie siedzę z dala od cywilizacji więc problem z głowy(tymczasowo)
Tu taka ciekawostka jakby ktoś szukał jak ja.
Test ciążowy z moczu pozytywny - 2 kreski, test z krwi negatywny. Czy możliwa jest ciąża? - Na pytanie odpowiada lek. Aneta Zwierzchowska
Witam, mam następujący problem, jestem już po dwóch poronieniach - ciąże obumarły w 7, a druga w 10 tygodniu ciąży. Po dłuższej przerwie znowu staramy się z mężem...pytania.abczdrowie.pl
Dziękuję bardzo za wszystkie informacje i odpowiedzi.