Od wczoraj ćwiczę ostro. W przyszłym tygodniu mam jeszcze wizytę u osteopaty i lekcje indywidualną z moją nauczycielką jogi. Może coś ruszy.Słyszałam, że pomagają ćwiczenia spinning babies (możesz wyszukać na YouTube)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od wczoraj ćwiczę ostro. W przyszłym tygodniu mam jeszcze wizytę u osteopaty i lekcje indywidualną z moją nauczycielką jogi. Może coś ruszy.Słyszałam, że pomagają ćwiczenia spinning babies (możesz wyszukać na YouTube)
Trzymam kciuki daj znaćMam cały czas nadzieje ze skoro raz fiknął to drugi tez fiknie![]()
Kuzynki córka przed porodem obracała się co tydzieńNie wiem czy dużo. Lekarka mówiła ze OK. Młody nadal dosyć solidnie fika tylko kurcze ciagle w tym samym miejscu.
Główka była zniekształcona? Slyszlalam że po takim ułożeniu główka może być zniekształcona mój mały całyczas ułożony miednicowoMoja córka się nie obróciła do końca. Nie miała szans. Mały brzuch i mało wód płodowych i skończyło się cesarka dzień przed skończonym 38 tygodniem
Hehe, no, to już ci odpisałam że bardzo możliwe że dostaniesz skierowanie na cc.Główka była zniekształcona? Slyszlalam że po takim ułożeniu główka może być zniekształcona mój mały całyczas ułożony miednicowopozdrawiam