Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
morka![]()

jak moje dziecko czegoś nie potrafi, to nie muszę wyśmiewać innego. Bo skoro Emilka jeszcze nie stoi, to musiałabym wyśmiewać inne dzieci, że już stoją 

Proszę Cię 
ja również kompleksów żadnych nie mam na temat swojego dziecka, bo rozwija się naprawdę wspaniale, ale to dla mnie rzecz drugorzędna co umie i potrafi - dla mnei najważniejsze jest to, że jest zawsze pogodna, że ma oboje kochających rodziców, nie zna co to kłótnie i krzyki i jest szczęśliwa, co po prostu widać po niej - to jest dla mnie powodem dumy i radości. Siadanie, stanie, siusianie - matko, przyjdzie czas na wszystko, każde dziecko zacznie robić - każda nowa umiejętność cieszy mamę, tylko poco cokolwiek przyspieszać?
ma takie zabawki grające gdzie sobie tańczy jak muzyczkę sobie przełącza 
ROX
Alanek wczoraj pokazał mi jak fajnie tańczyć można na siedząco hehema takie zabawki grające gdzie sobie tańczy jak muzyczkę sobie przełącza
![]()