• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Umiejętności naszych pociech :)

Ala zaczela nam sie w staniu puszczac mebli i ma niezla radoche ale za to my mamy pelne rece roboty bo mala chyb a zapomniala jak sie siada i spada jak kloda....

reklama
Gratki dla malców:-)

Z stoi coraz pewniej , nawet puszcza jedną rękei sobie stoi i się chichra a ja mam takiego stracha ze hej. Zaczęłą wstawać do wszystkiego, teraz stoi przy krzesełku do karmienia....

U nas też pozycja do raczkowania opanowana i kiwa się w miejscu, próbuje stawać w łóżeczku. Uwielbia samochody i reaguje na " gdzie jedzie brum brum" a on patrzy na okno.

a no i wie gdzie jest bozia i aniołek, tzn patrzy w tym kierunku jak go pytamy:)

Ostatnia edycja:
sorry ... klawiatura mi dzis zyje wlasnym zyciem i jak robie polskie fonty to konczy posta????

a ja chcialam sie pochwalic nowa umiejetnoscia, raczkowanie do tylu!!!!! a juz myslalam ze nic z tego nie bedzie a tu dziecko mnie zaskoczylo, na nozkach tez juz stoi ale staram sie go nie stawiac bo ma jeszcze czas;)

macy - moja klawiatura zyje dzis wlasnym zyciem, wlasnie mi post wcielo, nie wiem o co sie dzieje, musze sie doedukowac w kwestji edycji postow, dzieki;)
... a zeby bylo na temat to dodam ze poza standardowym juz baba pojawilo sie dzis tatatata..!!!!! (chyba dlatego ze wyjechal) a ja na mama musze czekac:(

...czekam cierpliwie a to tatatatto chyba dla tego że m ostatnio całymi dniami z małym siedział a teraz wyjechał i może dlatego??? chociaż mówią że dzieciaczki w tym wieku nawet jak coś powiedza to bezmyślnie ale u nas np. zawsze jak coś mu się podoba to jest "gi" i myśle że skoro jest taka zależność to mówi to świadomie?

reklama
Ja nie wiem, czy dzieci nie wiedza, co mowia. Mloda slowo tata z tata kojarzy na bank. Jak pytam, gdzie tata - patrzy w dobra strone. :) Jak mowie 'zrob papa', robi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry