olka11135
Fanka BB :)
zawiść zawiść zawiśćżal mi takich osób jak Ty. Nie jesteś pępkiem świata i nic się nie kreci tylko wokol ciebie. Ja tam się cieszę że ktoś dobrze się czuje i może fajnie spędzić czas.. zamiast tu pisać bzdurne komentarze zajmij się sobą bo z tego co widzę aktywne spędzanie czasu masz na forum, szkodowac Ciebie akurat nie mam zamiaru..
A jak mam się zająć inaczej sobą jak mój czas ograniczony jest do leżenia? Chyba to właśnie jest ten czas na forum?

Ostatnia edycja: 

chyba najzdrowiej rozmawiać z lekarzem, dbać o siebie i czekać na maluszka
 chyba najzdrowiej rozmawiać z lekarzem, dbać o siebie i czekać na maluszka  jak lekarz Ci zaleci kilka dni nad morzem to jechać, jak zasugeruje więcej odpoczynku na kanapie, to leżeć
 jak lekarz Ci zaleci kilka dni nad morzem to jechać, jak zasugeruje więcej odpoczynku na kanapie, to leżeć  ja przez 9 miesięcy ciąży miałam różne zalecenia i zmieniało się to w zależności od sytuacji. Były tygodnie, kiedy mogłam być aktywna i takie, gdy miałam leżeć
 ja przez 9 miesięcy ciąży miałam różne zalecenia i zmieniało się to w zależności od sytuacji. Były tygodnie, kiedy mogłam być aktywna i takie, gdy miałam leżeć 

Choćby kwestia mieszkania w zanieczyszczonej okolicy, wysoki poziom stresu. Lekarz to człowiek, w przeciwieństwie do znacznej części kobiet na forum. Jeśli lekarz jest pewny swoich zaleceń i widzi w nich podstawę, to kontrole z ZUS nie robią wrażenia.
 Choćby kwestia mieszkania w zanieczyszczonej okolicy, wysoki poziom stresu. Lekarz to człowiek, w przeciwieństwie do znacznej części kobiet na forum. Jeśli lekarz jest pewny swoich zaleceń i widzi w nich podstawę, to kontrole z ZUS nie robią wrażenia.