Mi właśnie dzisiaj 7 miesięczny syn wypadł z wózka podczas spaceru - byliśmy na SOR, lekarz nie robił badań - stwierdził, że radosne dziecko. Ja chyba zaraz umrę z nerwówZawsze warto jechać moim zdaniem przy upadku do szpitala. W każdym razie ja tak zrobiłam jak dziecko mi wypadło z wózka - no ale to było na chodniku w mieście i wyglądało źle. Byłam pewne jest pęknięcie czaszki - na szczęście nie było
reklama
lady in black
Moderator
okropne przyjrzycie, ale dzieci upadały, upadają i upadać będą. Ogromna większość tych upadków jest niegroźna. Obserwuj, ale doświadczony lekarz rozpozna uraz głowy.Mi właśnie dzisiaj 7 miesięczny syn wypadł z wózka podczas spaceru - byliśmy na SOR, lekarz nie robił badań - stwierdził, że radosne dziecko. Ja chyba zaraz umrę z nerwów
93kora
Fanka BB :)
Obserwuj dziecko.Mi właśnie dzisiaj 7 miesięczny syn wypadł z wózka podczas spaceru - byliśmy na SOR, lekarz nie robił badań - stwierdził, że radosne dziecko. Ja chyba zaraz umrę z nerwów
Mój może nie wypadł z wózka ale tyle razy się wywrócił i głową się uderzył (raz lżej a mocniej ), że nie zliczę tego a dopiero 2 lata ma.
Podziel się: