Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno dla stopy dziecka najlepsze sa skarpetki z abs na poczatek,bez butow.;-)
. Nie chciałaym, żeby mi się Hania rozchorowała
.
Przecież to nie pomaga w nauce chodzeniu, a wręcz przeszkadza! Dzieci uczą sie odpychać od podłogi, a nie chodzić! Ja swojemu pierworodnemu nie kupiłam chodzika, tylko takie "odpychacze". Z młodszym będzie podobnie -na pewnonie będzie w chodziku!A tak w ogóle, to nie mam pojecia po co wsadzacie dzieciaczki do chodzików?Przecież to nie pomaga w nauce chodzeniu, a wręcz przeszkadza! Dzieci uczą sie odpychać od podłogi, a nie chodzić! Ja swojemu pierworodnemu nie kupiłam chodzika, tylko takie "odpychacze". Z młodszym będzie podobnie -na pewnonie będzie w chodziku!
. Ten temat poruszony jest w innym wątku, więc tam możesz wypowiedzieć swoją opinię;-). buciki dla dziecka musza miec usztywniony zapietek, zakryte noski, podeszwa na tyle miekka zeby mozna bylo zginac. Polecam Wam firme Bartek (dosc droga ale bardzo dobre buciki). Wszystkie buciki dla Maluszkow sa porzadnie i wygodnie zrobione.