Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty naprawde lubisz panikowacMoje drogie dmuchanie na zimne to nie panika!!
moim zdaniem wizyta u lekarza nic nas nie kosztuje a moze wykluczyc jakies symptomy ktore moga byc przeoczone przez nas jako rodzicow.Jesli troska to panika to jest mi przykro ze tak pochopnie osadza sie dbalosc rodzicow(

Ty naprawde lubisz panikowac
Obserwowac i jeszcze raz obserwowac,bedzie dobrze;-)
... Gdyby mi dziecko spadło z łóżka NAPEWNO chciałabym choćby tylko dla uspokojenia zasięgnąć porady lekarza...My poprostu piszemy z doświadczenia.Gdybym za każdym razem jechała na pogotowie,kiedy synek sie przewróci albo spadnie,to codziennie pół dnia spędziłabym na pogotowiu.Teraz,kiedy sie wspina na wszystko,co sie da,to nawet 2 razy dziennie.Grunt to obserwacja.Moje drogie dmuchanie na zimne to nie panika!!
moim zdaniem wizyta u lekarza nic nas nie kosztuje a moze wykluczyc jakies symptomy ktore moga byc przeoczone przez nas jako rodzicow.Jesli troska to panika to jest mi przykro ze tak pochopnie osadza sie dbalosc rodzicow(

Mówicie dziewczynie żeby nie panikowała, a żadna nie zapytała jak upadło dziecko. Upadek upadkowi nie równy.
Zgadza się, że przy niegroźnym "siadzie na pupę" nie ma co panikować, ale jeśli dzieko upadło niekontrolowanie np. na główkę, to ja bym tam pojechała mimo wszystko do lekarza...nie chciałabym sobie pluć w brodę, że czegoś nie zrobiłam a mogłam.

cześć co mam zrobić ?:-( mój mały 8 miesięczny krzyś właśnie dziś wypadł mi z łóżeczka obudził się ,wstał , przechylił się i wyleciał.
co mi doradzicie ,bo sama nie wiem co robić?