tereskaa
Mamusie Marcowe '06
Właśnie wypróbowaiśmy metodę z białkiem ..........na Patrykowego guza - ktorego dzis nabił
..............zdamy relację czy u nas też poskutkowało...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

i dalej próbowała wyjść
próbowałam Igę dogonić na czworaka, co niestety nie jest łatwe. ona przyśpieszyła i ja też, żeby ją złapać przed łazienką.. no i przyblokowałam jej rajstopkę..Igusia pociągnęła policzkiem po płytkach:-( Jeszcze dziś rano był czerwony.muszę się nauczyć raczkować bezpiecznie dla otoczenia:-)
Bo potem sie wlasnie dzwiga do przodu i to moze sie zle skonczyc! A ja myslalam ze jak napisane do 11kg to Ella moze sobie spokojnie siedziec a tu guzik!

tak jak u was zaczynaly sie wywrotki do przodu i nie pomagaly zapiecia
, krzeselko jest tylko do jedzenia
i paluszki przynajmniej raz dziennie grzes sa przyczasniete , ale jak na razie nie bylo powazniejszego wypadku....... ufff