Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wyprobowalam powyzszy polecany....co prawda stosuje od niedawna, ale widze znaczną poprawę. A cena w aptekach internetowych o wiele przyjemniejsza :-)A ja polece rewelacyjny Xerial Capilailre Który doskonale radzi sobie z chorobami skóry głowy, polecany właśnie przez dermatologów. Niestety cena trochę odstrasza bo w aptece to około 50-60 zł ale już po użyciu go 4-5 raqzy nie maśladu po łupeżu, łuszczycy czy ciemiueniuszce. Taak więc polecam!
i juz mówię dlaczego .Ja mialam duży problem i myslałam ze to łupież Stosowalam wszelakie specyfiki wlasnie na łupiez i załatwilam sie totalnie bo okazalo sie ze szampony przeciwłupieżowe wysuszaja skore glowy co prowadzi do łuszczycy skóry głowy i wlasnie dermatolog mnie uświadomila ze robimy podstawowy błąd ze nie radzimy sie specjalistow Ja poszlam na wizyte zostalam zbadan specjanym aparatem nie pamietam jak sie nazywa Dermatolog mi powiedzial co i jak Teraz używam szapmonu EMOLIUM nawilżającego I jest duża poprawa Ważne jest też to co sie je Skóra głowy nie lubui ostrych rzeczy alkoholu kawy w nadmiarze suszenia czesania niewlasciwymi grzebieniami i mocnego wycierania ręcznikiem Najlepiej miec swój grzebien ręcznik A tu jest o tym sza mponie EMOLIUM szampon nawilżający 200ml i jeszcze jednym ktory też jest bardzo dobry Freederm Tar Shampoo, szampon przeciwłojotokowy, 150 ml - Apteka internetowa Dbam o Zdrowie