• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Upragniona ciąża czy przewidzenia?

Albi

Zaciekawiona BB
Od półtora roku staramy się z mężem o dziecko. Badania oboje mamy wzorowe, w tym miesiącu wg objawów, testu owu i apki udało nam się utrafic w owulacje. Było to 25.07. Dziś rano robiłam test. Widzicie coś tam czy ja po prostu już mam przewidzenia bo tak bardzo chce? Zobacz załącznik 1161135

Załączniki

• IMG_20200811_085204.jpg
    IMG_20200811_085204.jpg
    218,7 KB · Wyświetleń: 1 366
Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Od półtora roku staramy się z mężem o dziecko. Badania oboje mamy wzorowe, w tym miesiącu wg objawów, testu owu i apki udało nam się utrafic w owulacje. Było to 25.07. Dziś rano robiłam test. Widzicie coś tam czy ja po prostu już mam przewidzenia bo tak bardzo chce? Zobacz załącznik 1161135
Koniecznie pędź po inny test. Jak zaszlam w ciążę, to też robiłam pink i mimo, że ciąża nie była już taka wczesna, to paseczek był blady.
Po teście pink kupilam jeden "bobo test" i drugi facelle. Kup może dwa jak nie masz możliwości zrobienia bety. Tez miałam ten problem z labo i pędziłam po kolejne testy. Życzę powodzenia!

Koniecznie pędź po inny test. Jak zaszlam w ciążę, to też robiłam pink i mimo, że ciąża nie była już taka wczesna, to paseczek był blady.
Po teście pink kupilam jeden "bobo test" i drugi facelle. Kup może dwa jak nie masz możliwości zrobienia bety. Tez miałam ten problem z labo i pędziłam po kolejne testy. Życzę powodzenia!
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Nie kupię 2 tylko chyba z 5 🤭🤣

Mi dopiero pozytywny wyszedl 6 dni po
Spodziewanym terminie miesiączki , zrób betę hcg dla pewności 😀

Hej, hej ;) ja też widzę. Gdyby to był mój test już dawno bym sobie gratulowala. Ale ja to ja :) mi takie kreski wychodziły dopiero gdzieś w 4-5 tyg, ale miałam testy nizszej czułości. Zrobisz jutro czy na dniach następny to zobaczysz. I betę jak będziesz mogła. A doczytalam, ze masz @. Może to implantacyjne?

Hej, hej ;) ja też widzę. Gdyby to był mój test już dawno bym sobie gratulowala. Ale ja to ja :) mi takie kreski wychodziły dopiero gdzieś w 4-5 tyg, ale miałam testy nizszej czułości. Zrobisz jutro czy na dniach następny to zobaczysz. I betę jak będziesz mogła. Ale co tam, gratuluję😍 ps. też bym chciała chociaż takie blade kreski😁
Najprawdopodobniej dostałam okres więc chyba nie ma niestety czego gratulować :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry